Academy of Management 2018: Here I Come!

De Academy of Management heeft de resultaten bekend gemaakt van de ingezonden symposia, papers en PDW (professional development workshop) sessies voor het jaarlijkse congres. Dat heeft voor ons uitstekend nieuws opgeleverd: 3 geaccepteerde symposia en 2 geaccepteerde PDWs. En van de geaccepteerde symposia zijn er twee geaccepteerd als Showcase Symposium tijdens het congres. Bijzonder trots en blij met deze uitslag!

De twee symposia die mede georganiseerd heb zijn beide tot showcase symposium uitgeroepen. In onze sessie over duurzame loopbanen (georganiseerd met Ans de Vos en Beatrice van der Heijden) hebben we een verzameling van top wetenschappers die hun theoretische werk presenteren over duurzame loopbanen. Deze studies helpen ons om beter te gaan begrijpen wat duurzame loopbanen precies zijn (en wat ze niet zijn). De andere sessie gaat over de school-naar-werk transitie in de 21e eeuw (georganiseerd met Rowena Blokker, Svetlana Khapova en Paul Jansen). Hierin brengen we zes papers samen van getalenteerde onderzoekers die allemaal bijdragen aan de nieuwste kennis over de transitie naar het werkende leven van jonge mensen. Het beloven twee hele mooie sessies te worden!

Verder ben ik nog betrokken bij een symposium over loopbaansucces vanuit een globaal perspectief en twee PDW sessies Careers in the Rough (waarbij we feedback geven en mensen helpen met hun papers) en Doctoral Consortium (waarbij we jonge onderzoekers mentoren).

Ik kijk er alvast naar uit. Chicago: here I come!

March 28, 2018
Bekijk alle berichten