Keynote Lezing tijdens EAWOP 2023 in Katowice, Polen - 26 Mei 2023

June 21, 2023

Op 26 mei 2023 mocht ik een keynote lezing verzorgen tijdens het internationele congres van de European Association of Work and Organizational Psychology (EAWOP) in Katowice, Polen. Samen met Professor Beatrice van der Heijden (Radboud Universiteit Nijmegen) was ik uitgenodigd om inzichten te delen uit ons onderzoek naar duurzame loopbanen en loopbaan shocks. Die kans hebben we gegrepen! Tijdens de lezing hebben we, onder andere, ons conceptuele model van duurzame loopbanen besproken en het onderzoek dat daar inmiddels uit voort gekomen is. Ik heb vervolgens ook de laatste inzichten gedeeld van het onderzoek naar loopbaan shocks. Het werd een hele bijzondere lezing met wetenschappelijke inzichten, maar ook persoonlijke ervaringen.

Het was voor mij een bijzonder moment om tijdens EAWOP een keynote te mogen verzorgen. Dit congres was een van de allereerste congressen dat ik bezocht als startende promovendus. Om daar zo'n 15 jaar later in de grote zaal te mogen staan om een keynote te verzorgen was erg speciaal. En heel leuk om te doen!

Naast de keynote was EAWOP sowieso een actief en boeiend congres. Zo mocht ik ook een panel debat modereren over duurzame loopbanen in turbulente tijden. Ook mocht ik op uitnodiging de discussiant zijn in symposia over loopbaantransities en duurzame loopbanen. En we hadden ons "eigen" symposium over career shocks, wat ook boeiende presentaties en discussies oplevert. Alles bij elkaar was EAWOP 2023 een fantastische ervaring!

Onze eerste slide van de keynote

Impressie van de keynote met Beate

Impressie van het panel debat
Bekijk alle nieuwsberichten