Verkozen voor het Leadership Track van de Academy of Management Careers Division

Nadat ik de afgelopen drie jaar als editor van de nieuwsbrief actief ben geweest, wilde ik dit jaar graag de volgende stap maken in mijn bijdrage aan de Careers divisie van de Academy of Management (http://aom.org/Divisions-and-Interest-Groups/Careers/Careers.aspx), wereldwijd het grootste (onderzoeks)instituut op het gebied van alles dat met management te maken heeft (variƫrend van menselijk gedrag tot logistiek en van consulting tot spiritualiteit in het werk). De Careers divisie heeft mij in de afgelopen jaren veel gebracht omdat het een ontzettende leuke groep mensen is die allemaal een passie delen voor onderzoek naar loopbanen en daarbij elkaar heel positief en constructief benaderen.

Het goede nieuws? Ik heb de verkiezing gewonnen! Dit betekent dat ik de komende 5 jaar actief zal zijn in verschillende leiderschapsposities van de divisie. Specifiek betekent het dat ik:

(1) In 2018-2019 de PDW Chair ben, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het programma met professional development workshops tijdens het Academy of Management congres in 2019.

(2) In 2019-2020 de Program Chair ben, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het volledige programma van de Careers divisie tijdens het Academy of Management congres in 2020.

(3) In 2020-2021 de Incoming Division Chair ben, wat een soort tussenjaar is waarin ik enkele commissies zal leiden en me voorbereid op mijn toekomstige rol als hoofd van de divisie.

(4) In 2021-2022 de Division Chair ben, wat betekent dat ik leiding geef aan het executive team en de gehele Careers divisie (+/- 900 leden). In deze rol hoop ik de visie en missie van de divisie op een mooie en effectieve manier uit te kunnen gaan dragen.

(5) In 2022-2023 de Outgoing Division Chair ben, een transitiejaar waarin ik de andere mensen in het leadership track help en nog diverse commissies voor zal zitten.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe rol en om de divisie op een nog grotere manier te gaan helpen. Officieel start ik als PDW chair tijdens het AOM congres dit jaar in augustus, in Chicago. Super leuk!

June 7, 2018
Bekijk alle berichten